Hürriyet

Lilypie Kids Birthday tickers

31 Mayıs 2009 Pazar

Bümed yaz okulları tanıtımı

Pazartesi bir başladı mı gerisi geliyor. İşte yine pazar akşamı . Geçen 7 gün içinde cuma günü iş yerinde oldukça önemliydi. Öğleden sonradan başlayan uzun bir toplantı sonrasında ise akşama teknede yemeğimiz vardı. Her ne kadar ben gitmek konusunda oldukça tereddütlü idiysemde yine de gittim . Ve tahmin ettiklerim beni yine şaşırtmadılar . Ah ne zor bu iş yerlerinde binbir türlü değişik insanla birarada uyumla çalışmaya çalışmak ! Ve çalışmak zorunda olduğun için normal yaşantında kabul bile etmeyeceğin kişi ve hareketlerine kafanı çevirmen . Ooof bir gün geçecek diye bekliyorum bakalım ne zaman ?Sabır , sabır,sabır...

Elifim akşam geldiğimde yeni uyumuştu . Cumartesi öğlene kadar Elifimle babamızın yelken kursundan gelmesini bekleyip kendimizi dışarı attık. O andan itibaren eve girene kadar koşturup durduk. Önce Acıbadem Hastanesinde ilk diş doktoru randevumuza gittik. Elifim çok cesurdu hiç zorluk çıkarmadı. Kontrolümüzde Allahtan iyi bitti . Hiç çürüğümüz yok ! Of ne kadar rahatladım. Ön dişinde gördüğüm siyahlığı çürük sanıp gerçekten korkmuştum. O yaşta nasıl dolgu yapılabileceğini hayal bile edemiyordum. Sadece flor uygulaması yapıldı. Ve düzenli kontrole çağrıldık. Sonrasında ise sıra 1 hafta sonra başlayacak tatilimizin son alışverişini yapmaya gelmişti sonunda . E tabi doktordan sonra bu oldukça eğlenceliydi hem bizim hem Elif için :-)Elifime yeni bikinisini , havlusunu ve diğer ihtiyaçlarını tamamladık. Kendime önceden bir ihtiyaç listesi yapmıştım zaten ;

bikini , plaj havlusu , plaj terliği , plajda giyeceği kıyafetler yedekleri ile , şapka, güneş gözlüğü , yüzmek için kolluk ve elbette yüksek korumalı güneş kremi .

Gerekli ilaçlar içinde liste yaptım ona göre de bir çanta hazırlanacak.

Pazar günü ise Bümed in düzenlediği yaz okulları tanıtım gününe gittik.

Oldukça güzel bir programdı. Tüm okullar yaz programlarını tanıtabilmek için etkinlikler ile oradaydılar. Elif resim yaptı , kilden güneş yaptı , basket oynadı , trene bindi . Kısace gerçekten eğlendi . Bizde özellikle sanatla ilgili programları olan çok güzel okul ve programlarla tanışmış olduk. Bu yaz kesinlikle uygun birine yazdırmalıyız..








24 Mayıs 2009 Pazar

Ne kadar da büyümüş bebeğim


Yine bir haftasonu koşturmaca ile bitti. her haftasonu olduğu gibi pazar akşam olup da oturduğumda yine bir sürü şeyi yapmadığımı /yapamadığımı ve ne kadar yorgun olduğumu hissettiğimi farkettim. üstelik cumartesi ve pazarda 7 de kalkmıştık. 1 dakika bile gecikmeden :-)

cumartesi kalktıktan sonra parkta sabah koşumuzu yaptık , duş + kahvaltı derken davetli olduğumuz doğumgünü sahibesinin hediyesini paketlemediğimizi farkedip Capitol e gittik. Saat 3 te Koşuyolundaki cafedeydik. Saat 6 ya kadar geçen sürede Elif arkadaşları ile çok eğlendi. Bizde bir sürü fotoğraf çektik yakında buraya da birkaçını eklerim. Kızımın arkadaşları ile nasıl iyi geçindiğini , ne kadar uyumlu bir çocuk olduğunu görüp mutlu oldum. Ayrıca Demir- favori erkek arkadaşı ile de tanışmamız iyi oldu. Elif,Demir,Zeynep,Arda,Mert hepsi de çok şekerlerdi. Keşke anaokulu ve ilkokula da beraber gidebilseler ve beraber büyüseler diye içimden geçirdim . Belki de bu konuda aileler ile de görüşsek iyi olacak .

Pazar ise kızım için verimli sayılmazdı. Ama biz evimizi biraz da olsa toparladık öğleden sonra ise Elvan ve Recep le beraber minik Kağan yemeğe geldiler. Elif elbette kıskandı ama bence oldukça iyi idare ediyor. Asla fazla değil tepkileri ve aslında gerçekten sevmeye de çalışıyor Kağanı :-)

Kızımın bu ikilemlerini izlemek ve gözlemlemek çok ilginç oluyor. Elimden geldiğince dengeli davranmaya Elif in yanında Kağanı çok sevmemeye çalışıyorum ama elbette herzaman başaramıyorum bunu.

canım bebeğim ne zaman bu kadar büyüdün sen ?Şimdi eski bebeklik fotoğraflarına bakıyorum da zaman nasıl da bu kadar hızlı geçmiş . Bu küçük şirin bebek nasıl olmuş da okula giden 3.5 yaşındaki bu şirineye dönmüş ? En kısa sürede Elif ve Kağanı beraber fotoğraflamalıyım..Onların hiçbir anlarını kaçırmamalıyım .

21 Mayıs 2009 Perşembe

Elifim yine mi ?


Bazı günler o kadar üzülüyorum ki nerede yanlış yapıyorum diye düşünmekten..İşte bugün de onlardan biri. Elif sabahtan itibaren evdeki herkesi bir şekilde üzdü veya sinirlendirdi. Sabah işe çıkmadan beni , öğleden sonra anneannesini akşamda babasını..Ve tüm bunlar sonunda akşam ona ceza vermesi gerektiğini ve 2 cezadan birini seçecegini açıklayan babasını dinledi. Her zamanki gibi sessizce ve birazda ilgisizce . Cezayı seçti ama sonra herşey onun için o an bitti.

Yani ben onun tekrar oyuncaklarını dağıtacağını , mobilyaları çizebileceğini biliyorum :-(


20 Mayıs 2009 Çarşamba

Zeynep in Doğum günü


Ne kadar tembeliz biz :-( 1 yıl geçti ne kadar çok şey yaşadık kızımla hiçbirini eklemedik. Artık buna bir dur demenin zamanı gelmişti. Kararımız da kesindi :( allah 'ım lütfen yüzümüzü kara çıkarma ..Başlıyoruz...

Bugün Mor Kelebek te tam gün kalman konusunda seninle hemfikir olduk. Tabi ki bir şartla çıkışta büyük parka gidilecekti. Senin için kolay bir gün seçmişiz çünkü Zeynep in ( kendisi kızımın ilk kız arkadaşı ) doğumgünü kutlaması varmış..Ve bu durumda eğlenceli bir gün geçirdiğin için akşam çabuk geldi. Fotoğraflarda gerçekten eğlenmiş gibisiniz :)

Bu arada bende Zeynep in doğumgünü armağanı için işteyken biraz araştırma yaptım ve kişiye özel kitaplar yapan bir siteye sipariş verdim cumartesiye kadar gelmesine çabalıyorum . Çünkü Zeynep in bu cumartesi bir kutlaması daha olacak ve oraya da davetliyiz.
Kitap gelince fotoğrafını çekmeyi atlamamalıyım...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...