Hürriyet

Lilypie Kids Birthday tickers

13 Aralık 2009 Pazar

Sakıp Sabancı Müzesi gezimiz

Yıl biterken dükkanların , AVM 'lerin ışıl ışıl olmasına bayılıyorum gerçekten. Bu seneki christmas market gezimiz elimizde olmayan nedenlerle gelecek seneye ertelenmişti zaten bizde Euroflora'ya gidip baktık neler var neler yok cumartesi günü. Elifim bayıldı hergördüğünü almak istedi. Ama biz sadece bir çerçeve ile çıkmayı başardık.
Pazar günü ise Emirgan'daki Sarı Köşk'te kahvaltıdaydık. İnanılmaz bir soğuk ve yağmurda üşenmeden kalkıp oralara gittik. Elifime böyle açık büfelerde sağlıklı birşeyler yedirmekte gerçekten zorlanıyorum..
Kahvaltı sonrası ise Sakıp Sabancı Müzesine gittik. Saat 2 de Söz Danışmanlık'ın organize ettiği etkinliğe katıldık. Çocukların zekalarına ve hayalgüçlerine bir kere daha hayran oldum . Yaklaşık 15 kişilik bir grup olarak toplandılar önce. Sibel ve Elvan öğretmenlerin eşliğinde birbirleriyle tanışıp müze gezisine hazırlandılar. Sonra hepberaber müzeyi gezdiler. Gezi sonrası tekrar eğitim odasına gelip etkinlik yaptılar. Kaftan boyama !
Elifim için kaftan tamamen yeni bir giysiydi ve ısınması için zamana ihtiyacı vardı..Ama yine de çok şirin süsledi ve boyadı kaftanı. Sonunda da sertifikamızı da alıp evimize döndük.
Yeni bir haftaya daha hazırlanmaya başlamaya...
Bu hafta yine yoğunuz..

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...