Hürriyet

Lilypie Kids Birthday tickers

28 Nisan 2010 Çarşamba

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADIK

İlk 23 nisan kutlamamızı bu yıl gerçekleştirdik. Haftalar öncesinde okuldan arayıp bir gösteri hazırlanacağı bu nedenle gereken kıyafetler listesi ve mümkünse evde de çalışılmak üzere şiirler gönderileceği bildirilmişti.
Kıyafetler bölümünde sorun çıkmadı hepsini aldık.
Ama evde de şiirlerin tekrarlanması mümkün olmadı çünkü Elif hiç yapmak istemedi. Bizde zorlamadık.

23 nisan sabahı kalktık kuaföre gittik ve saçlarımızı topuz yaptırdık. 11 de okuldaydık. İlk gelenlerdendik ve küçük salonda en ön sırada yerimizi alabildik.

Zamanla herkes geldi. Anneler , babalar ,ananeler , babaneler ,dedeler herkes herkes oradaydı.

Gösteri 11:30 civarı başladı.

Ve tüm minikler sahneye çıktılar şiirlerini okudular , dans ettiler. Herbiri ailelerinin birtanesi 10 minik hiç unutmadan , duraksamadan tüm gösteriyi başarıyla bitirdiler

Ağladım ,ağladım , hep beraber ağladık.

Anlatılmaz bir duyguydu gerçekten . Şu an yazarken bile tüylerim diken diken oluyor. İnsan çocuğunun ilk göstersini izlerken bu kadar mı duygulanır ?
Tüm gösteri boyunca kalkıp yerimden Elifimi içime sokasım öpüp öpüp sarılasım geldi.

İşte bir kaç fotoğraf :







Aynı gün öğleden sonra Timur un doğumgünü kutlamasına gittik.
Tropika Cafe ye
Timur un uykusu gelince eğlence kısmı çabuk bitti , yemek kısmına yoğunlaşıldı.



Güne son noktayı ise çok istediğim bir konser ile koyduk.
Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası nın TİM de verdiği Disney konseri

Konser Tanıtımı şu şekilde yapıldı:

Türkiye'de sahnelenecek olan ve Disney tarafından onaylanmış ilk konser olan "FİLMLERDEN SİHİRLİ MÜZİKLER" konserinde Disney'in çok tanınmış Aslan Kral (The Lion King), Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast), Mary Poppins ve Tarzan gibi animasyon filmleri ile ünlü Broadway gösterilerinden görüntüler eşliğinde müzikal performanslar sunulacak ve izleyiciler pek çok kültürün hikayelerinin, masallarının ve efsanelerinin doğduğu uzak beldelere doğru müzikal bir yolculuğa çıkacaklar.

Geçtiğimiz iki yıl içinde dünyanın 8 ülkesinde 28 orkestra tarafından sahnelenen bu konser, Türkiye'de ilk kez gerçekleşecek ve konser izleyicisi çocuklarla aileleri, müzikle senkronize unutulmaz animasyon ve çizgi film görüntüleri eşliğinde benzersiz bir konser izleyecekler.



Gerçekten çok güzel bir konserdi. Her şarkısını zevkle dinledim , her seferinde alkışlarımın o çocuklar için yetersiz kaldığını hissettim. Ve kesinlikle Elif ‘ten çok daha fazla eğlendim.
Ona kalsa patlamış mısırın bitimi ile hemen eve dönmeliydik...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...