Hürriyet

Lilypie Kids Birthday tickers

22 Haziran 2010 Salı

TATİLE BODRUMA GİTTİK







“Tatil için çalışıyorum”

İşte benim 1 haftalık tatil boyunca hep söylediğim söz buydu. Bu sene erken rezervasyon ile şubat ayında Voyage Torba’ yı seçtik. 4 ay bekledikten sonra 12 haziran Cumartesi günü uzun , kimi zaman çok sıcak ve bunaltıcı kimi zaman yağışlı bir yolculuk sonrası Voyage ‘ye giriş yaptık. Ve o an sevdik . Ve çıkış günümüze kadar bu kararımız hiç değişmedi.

Ailece tesise bayıldık.

Elifim hiç aksatmadan her sabah 7de kalkıp babasıyla havuza gitti , bizde annemle denize . saat9 civarı kahvaltı salonunda buluşma . Sonra bir deniz , bir havuz , bir kaydırak derken akşam oldu günler boyunca.
Akşamları ise önce Elif’imin mini tiyatroda arkadaşları ile eğlencesi sonra bizim eğlencemiz.
Gerçi kızım tüm gün yorulduğu için akşamları her zaman katılamadı bu etkinliklere. Katıldığında ise herkesle hemen arkadaş olma çabası hep sonuçsuz kaldı. Sırayla herkese yaklaşıp önce süper sıcak bir gülümse gönderdi. Onu böyle gören çocuklar ya direk kaçtılar ya da onu ittiler. Benim bitanecik kızım ise bunlara hiç anlam veremedi çünkü o kimseyi itmeyi , dövmeyi bilmiyodu. Ama sonuçta Lisa ile tanıştı. Lisa da onun gibi şirin mi şirin sıcacık ve uyumlu bir kızdı. Ve Elif & Lisa tüm tatil boyunca hep beraberdiler. Üstelik biri sadece Türkçe diğeri ise sadece Rusça konuşuyordu. Ayrılırken birbirleri ile çekilmiş bir sürü fotoğrafları vardı.

Büyük sevgilimle hamam , sauna ve masaj sefası da yaptık. Çok rahatladık. İlk defa hamama gittik ve bu rahatlama hissine bayıldık. Kesinlikle devamını getirmeye karar verdik.

Tüm bu eğlence Çarşamba öğleden sonraya kadar sürdü çünkü o gün kızım ishal oldu. Neyse deyip hemen yiyeceklerine dikkat ettik ve oda da –mecburen hepimiz dinlendik. Perşembe günü ishal bitmişti gerçekten ama bu sefer ateş çıkmıştı. Beraberinde baş ve boyun ağrısı ile beraber. İşte burada hemen doktora götürdük yetmedi tüm programımızı iptal edip dönüş hazırlıklarına başladık. Cuma 17:30 da İstanbul’daydık, Cumartesi ise doktorumuzda. Ateş nispeten düşmüş ama tüm dudak çevresinde yara çıkmış bir haldeydik. Beni en endişelendirenboyun ağrısı bölümünü doktorumuzla da konuştuk ve biraz rahatladık.

1 haftalık ilaç kürümüze böylece başladık.

Tatil az geldi , yetmedi . Bu sene yüzmeye , dinlenmeye doyamadan tekrar işe döndük...

1 yorum:

Otelpuan dedi ki...

Merhaba,

Elif'in tatilinin güzel geçtiğini öğrendiğimize bizde çok memnun olduk, umarız keyifli tatilleriniz devam edecektir.
Değerli yorumlarınızı otelpuan.com sitesinden paylaşarak diğer misafirlerimize seyahatleri konusunda yardımcı olmanız bizi de çok memnun eder.
Saygılarımızla,
www.otelpuan.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...