Hürriyet

Lilypie Kids Birthday tickers

26 Ekim 2009 Pazartesi

Doğumgünü Hazırlıklarımız


24-25 EKIM HAFTASONU OZETIMIZ :
Allahım bu ne heyecan bu ne telaş..
Elifimin 4. yaş kutlama hazırlıklarını törenle açtık cumartesi günü :-)Bu yıl töreni evde yapmaya karar verdik 4 yıldır olduğu gibi. Gerçi önce dışarıda bir yerde yapalım kararımız vardı ama yer kiralarını görünce anında bu fikrimizden çark ettik.
Önce tek boynuzlu at pasta siparişi verildi. Nereye işte buraya :
hansel ve gretel
(geçen sene de winnie temalı olarak buraya sipariş vermiştik)
Sonra ev süslemeleri için doğruca Eminönüne gittik. Tek boynuzlu at teması ile başlayan alışverişimiz 3. dükkan itibari ile Tweety 'ye döndü. Hem biz bu konuda acemiydik hem Elifim çok maymun iştahlıydı hem de ....neyse canım..
Sonuçta 3 yorgun savaşçı olarak alışverişimizi tamamlayıp Hamdi 'de öğle yemeğine gittik. Hiç bu kadar kalabalık , hiç bu kadar turist dolu , hiç bu kadar yavaş servisi olan bir restaurantta yemek yememiştik. Heyecanımızdan olsa gerek çok üstünde durmadan ve sinirlenmeden yemeğimizi yiyip hemen kalktık doğruca evimize döndük.
Gün bitti mi hayır tabi ki .
Öğleden sonra Up ( yukarı ) filmine gittik. Sevgilim ve ben bayıldık filme .. Elifim ise biraz anlamakta zorlandı ama onun için önemli olan film süresince pop corn yemek olduğu için önemsemedi.
Pazar günü ise yorgun bir cumartesi ertesinde piknik yapmaya gittik. Şile yolu üzerinde tesadüfen çok güzel bir kendin pişir kendin ye yeri bulduk . Ağaçlar altında temiz havada biraz zaman geçirip eve döndük.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...